Širimo filantropiju

Spot „Širimo filantropiju“, predstavlja promociju kampanje dobročinstva, motivaciju za filantropska davanja, širenje plemenitosti i saosećanja sa drugima, kao i osećaj zajedništva i ujedinjenosti u borbi protiv korona virusa.
Izrada ovog spota omogućena je sredstvima koje je Centar za društvene integracije dobio na konkursu „Slavimo filantropiju“ u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji realizuje Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

.

Pozivamo još jednom sve da se priključe akciji „Niste sami mi smo uz vas“-pomoć obolelima od virusa COVID 19.
Spisak potrepština je sledeći:
Medicinski alkohol, dezinfekciona sredstva, tečni sapuni, papirni ubrusi, toalet papiri, vlažne maramice, voda, sokovi, viziri, zaštitne maske i rukavice.
Pakete pomoći možete slati na adresu CDI organizacije ul. Dr Đorđa Tasića 2, 17500 Vranje ili kontaktiranjem naših mobilnih timova koji sa teritorije grada preuzimaju pakete na +381641265699,+381659799392