Prva grupa polaznika na radionicama digitalne pismenosti

U okviru projekta Digitalizacija  spona za budućnost realizovana je obuka za sticanje osnovnih digitalnih kompetencija. Polaznici su osposobljeni za korišćenje portala  eUprava i mogućnostima koje on nudi, a u svrhu olakšanja nekih osnovnih administrativnih procedura i pružanje usluga svim gradjanima bez obzira na nivo njihovog informatičkog znanja.

Zainteresovani građani mogu da se prijave na tel. 064 1265699 ili dođu lično u prostorijama Centra za društvene integracije na adresu Partizanski put br 1b/7 svakog radnog dana od 15:30 do 17:30 časova. Obuke se organizuju  u manjim grupama uz poštovanje epidemioloških mera u prostoru Centra za društvene integracije.

Projekt „Digitalizacija- spona za budućnost“, realizuje Centar za društvene inegracije koji je deo šireg projekta „Povećanje građanskog angažmana u Digitalnoj Agendi – ICEDA“, koji sprovode Fondacija Metamorphosis (Severna Makedonija), Open Data Kosovo (Kosovo*), Akademija e-uprave (Estonija), Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost – CRTA (Srbija) , NVO 35 MM (Crna Gora) i Levizja MJAFT (Albanija).

 

#CDI #ICEDA #digitalnaagenda